Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
» Glemt din adgangskode?

En filosofi der skaber tryghed

Euro|Codes filosofi tager udgangspunkt i et helt basalt princip om at tage et moralsk ansvar for egne handlinger. Vi tror på, at social tryghed starter dér, og at vi må vende blikket mod os selv og spørge, hvad vi som individer kan gøre for at forbedre vores egen og andre menneskers sikkerhed i samfundet.
 
Løsningen på problemerne ligger måske ikke hos den enkelte, men den starter med den enkelte. Vi skal som minimum kunne finde ud af at sætte en proces i gang, og det er lige præcis det Euro|Code baserer sit daglige virke på.
 
Vores metode om en målrettet dialog i øjenhøjde har gang på gang vist sin berettigelse, og på grund af den er vi sjældent i fysiske konfrontationer, når vi sætter ind mod problemer som hærværk, overfaldsmænd og tyveri. Simpelthen fordi selv den værste ballademager ved, at han bliver mødt med en dialogbaseret attitude fra vores side.
 
Vi kan sige det på den måde, at vi tror på, at tryk avler modtryk. Hvis vi lægger et tryk bestående af fysisk vold på ballademagerne, så får vi også et voldeligt modtryk. Lægger vi derimod et dialogbaseret tryk, får vi dialog tilbage igen. Dermed ikke sagt, at fysisk indgriben ikke er nødvendigt i særlige sammenhænge. Men hvis vi gør det, er det alene med det formål at stabilisere situationen, så den bliver egnet til en efterfølgende dialog.
Døgnåbent alarm-nummer:
70 222 911

Euro|Code A/S
Lyngby Hovedgade 27, 3. sal
2800 Lyngby
Email :
Fax : 45 87 45 01

 

Copyright © Euro|Code - All Rights Reserved.

DANPAQ Web Content Management System by DAN.