Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
» Glemt din adgangskode?

En indvandrer-historie

Euro|Code er skabt af Abdul Aziz Nawabi og Niels Madsen i fælleskab. De to havde kendt hinanden gennem flere år og ofte diskuteret, hvad mulighederne var for at opbygge et vagtselskab med et multietnisk fokus.
 
I 1998 så EuroCode første gang dagens lys med Niels Madsen som administrerende direktør og Abdul Aziz Nawabi som personaleansvarlig. Siden har virksomheden vokset sig stor nok til i dag at være blandt de store, landsdækkende vagtselskaber i Danmark.
 
Abdul Aziz Nawabi kom fra Afghanistan til Danmark i midten af 80'erne og oplevede på egen krop den svære integrationsproces i et nyt land. Erfaringerne førte til, at han i midten af 90'erne udviklede en vision om et firma med speciale i multietnisk konfliktløsning, og sammen med Niels Madsen lykkedes det at skabe en forretningsmodel for visionen.
 
Euro|Code fik med det samme både politikernes og offentlighedens opmærksomhed, og tiltaget blev hilst velkommen fra alle sider. Selv de mest voldelige ballademagere mødte Euro|Codes vagter med respekt, når de dukkede op på eksempelvis de københavnske S-togs-stationer. De vidste, at her kom nogle vagter, som mødte dem i øjenhøjde og gav sig tid til at tage dialogen med dem.
 
Siden har Euro|Code vokset sig langt ud over sin multietniske niche og løser i dag en bred palet af vagtopgaver. Det proaktive og dialogskabende princip er imidlertid det samme som på allerførste arbejdsdag i 1998, og den multietniske konfliktløsning udgør stadig et kerneprodukt, der tjener som eksempel og varig inspiration for alle medarbejdere i Euro|Code.
Døgnåbent alarm-nummer:
70 222 911

Euro|Code A/S
Lyngby Hovedgade 27, 3. sal
2800 Lyngby
Email :
Fax : 45 87 45 01

 

Copyright © Euro|Code - All Rights Reserved.

DANPAQ Web Content Management System by DAN.